Dette skjer i dag

Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene onsdag 22. mai.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pressekonferanse Norske Skog

Styreleder og konsernsjef Sven Ombudstvedt vil presentere 2018-resultatene, finansieringsplanene samt veien videre for Norske Skog-konsernet.

Tirsdag ble det også kjent at Amund Saxrud vil ta over stillingen som konserndirektør i Norske Skog med overordnet ansvar for operasjonelle aktiviteter ved alle konsernets sju fabrikker etter Tore Hansesætre.

NATOs forsvarsministre møtes

NATOs forsvarsministre møtes for første gang etter at den amerikanske generalen Tod Wolters har overtatt som alliansens øverstkommanderende i Europa.

Wolters er mannen bak vurderingen som ligger til grunn for at USA stanset leveringen av F-35-fly til sin NATO-allierte Tyrkia. Han sa til Senatets våpenkomité at Tyrkias innkjøp av det russiske luftforsvarssystemet S-400 ikke er kompatibelt med F-35.

Norad og Redd Barna signerer en avtale

Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein er til stede når Norad og Redd Barna signerer en femårig samarbeidsavtale verdt 1,15 milliarder kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det skjer under på Nobels Fredssenter, der tema er «Bistand i en ny tid» og hva Norge bør prioritere i bistandspolitikken framover.

Seminar om hjerneslagrehabilitering

Arbeiderpartiets stortingsgruppe, Sunnaas sykehus og LHL Hjerneslag inviterer politikere, fagpersoner, slagrammede og pårørende for å belyse situasjonen og diskutere hvordan hjerneslagrehabilitering kan styrkes.

Rehabilitering etter et hjerneslag er en sammensatt prosess og bør starte tidlig, så pasienten kan gjenvinne eller kompensere for tapt funksjon.