Dette skjer i dag

Illustrasjonsfoto: Halvard Alvik /NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Halvard Alvik /NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene tirsdag 21. mai.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

NHO Reiselivs årskonferanse

Statsminister Erna Solberg holder åpningstale ved NHOs reiselivskonferanse og svarer på hva som må gjøres videre for at reiselivet skal fortsette å skape arbeidsplasser over hele landet.

PwC og Oslo Economic har nylig gjennomgått det offentlige virkemiddelapparatet rettet mot å selge Norge i utlandet. Rapport foreslår å kutte bidraget til Norge som reisemål med over 50 millioner kroner.

Brasil-rapport

Amnesty International legger fram rapport med sine bekymringer for menneskerettssituasjonen under president Jair Bolsonaro.

Før presidentperioden kom han med flere rasistiske, homofobe og kvinneundertrykkende uttalelser, og hyllet militærregimet som styrte landet fra 1964 til 1985.

Hovedrollene i Chess

Folketeateret presenteres de seks kjente, norske solistene som bekler de mest sentrale rollene i den første musikalen til ABBAs Benny Andersson og Björn Ulvaeus.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Handlingen i «Chess» er fra den kalde krigen, med låter som «One Night In Bangkok» og «I Know Him So Well»

Abelprisen i matematikk

Hans Majestet Kong Harald V overrekker Abelprisen til den amerikanske professoren Karen Uhlenbeck i Universitetets aula i Oslo. Prisen er på seks millioner kroner.

Etter prisutdelingen blir det en mottakelse på Det Norske Teatret der prisvinneren blir intervjuet av professor Ionica Smeets.