Prinsessen og sjamanen snakker ut om kritikken

Prinsesse Märtha Louise og den amerikanske sjaman Durek Verrett sier at de står sammen mot kritikken som har kommet den siste uken etter at det ble kjent at de to er et par.
Foto: Daryl Henderson / NTB scanpix
Prinsesse Märtha Louise og den amerikanske sjaman Durek Verrett sier at de står sammen mot kritikken som har kommet den siste uken etter at det ble kjent at de to er et par. Foto: Daryl Henderson / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Prinsesse Märtha Louise og sjaman Durek Verrett snakker ut om kritikken. – Tittelen «Prinsessen og Sjamanen» var mer en morsom greie, sier Märtha Louise.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag for en knapp uke siden offentliggjorde prinsesse Märtha Louise og sjaman Durek Verrett at de var blitt et par gjennom bildedelingstjenesten Instagram.

Det skjedde en uke før paret legger ut på foredragsturneen om selvrealisering som starter i København i Danmark søndag. Det har ikke gått upåaktet hen, og paret har blitt kritisert fra flere hold.

Biskopen i Stavanger har besluttet at prinsessen og sjamanen likevel ikke får holde foredraget i St. Petri kirke som planlagt mandag 20. mai.

Avisa Fædrelandsvennen skrev torsdag på lederplass at prinsessen bør si fra seg prinsessetittelen fordi de mener den ikke bør brukes i kommersiell sammenheng. Det ble avvist av prinsessen, som uttalte til TV 2 at hun «er en del av familien, og det vil fortsette å være sånn».

Forbrukerrådet sier de vil følge nøye med på hva paret lover under foredragsturneen, og Slottet h