Person knivstukket i magen - politiet jakter gjerningspersoner

Politiet ønsker å komme i kontakt med to menn og en kvinne som ble observert idet de forlot Egertorget og gikk i retning Slottet.
Politiet ønsker å komme i kontakt med to menn og en kvinne som ble observert idet de forlot Egertorget og gikk i retning Slottet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

En person er påført stikkskader i magen i Oslo. Politiet ønsker å komme i kontakt med to menn og en kvinne som skal ha forlatt Egertorget i retning Slottet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Like før klokken 22 fredag kveld rykket politiet ut etter å ha mottatt en melding om en voldshendelse på Egertorget i Oslo.

– En person er skadd og har stikkskader i magen, og er på vei til sykehus med ambulanse nå, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen.

Skadeomfanget er for øvrig ukjent, og politiet er i gang med å søke etter gjerningspersoner. Det skal være snakk om to menn og en kvinne.

– Vi har egentlig få beskrivelser per nå, men vi ønsker å komme i kontakt med tre personer som skal ha forlatt Egertorget i retning Slottet, sier operasjonslederen.

Politiet jobber med vitner på stedet og gjør tekniske undersøkelser.

– Det er stikkskader, men vi kan ikke for sikkert si at det er blitt brukt kniv.

Personvernpolicy