Kontroll på skogbrann på Nøtterøy

<p>Det har brutt ut skogbrann på Nøtterøy i Færder kommune. Det skal ikke være fare for nærliggende bebyggelse, og brannvesenet har kontroll på stedet.</p>
Det har brutt ut skogbrann på Nøtterøy i Færder kommune. Det skal ikke være fare for nærliggende bebyggelse, og brannvesenet har kontroll på stedet. Foto: VestfoId Interkommunale Brannvesen / NTB scanpix

Etter intensiv slokkeinnsats har brannvesenet fått kontroll over skogbrannen på Nøtterøy i Færder kommune. Etterslokk vil pågå en god stund.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skogbrannen på Nøtterøy brøt ut bak badeland ved Ramberg. Politiet meldte om brannen klokken 18.14.

Klokken 19.15 skriver Vestfold Interkommunale Brannvesen (VIB) på Twitter at de begynner å få kontroll over brannen. Alle flammene er slått ned, men etterslokk vil pågå en god stund.

– Brannen er ringet inn og vi har god kontroll. Det brenner sporadisk i området, opplyser brannsjef Hans-Otto Schjerven.

Brannvesenet benyttet samtidig anledningen til å hylle bunads- og festkledde innbyggere for å ha hjulpet til i slokningsarbeidet.

Brannmannskaper fra tre stasjoner i Vestfold rykket ut til brannen. Ifølge politiet er 25 til 30 mål med krattskog avsvidd.

Ved halv ti-tiden fredag kveld bedriver brannvesenet fortsatt slokkearbeid. Det er fortsatt røyk og glør i området, melder VIB på Twitter.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden