Dette skjedde i natt

Foto: AP / NTB scanpix
Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til fredag 17. mai.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

UD bekrefter Venezuela-samtaler

Utenriksdepartementet bekrefter at Norge er involvert i samtaler om krisen i Venezuela. De har fram til nå verken ønsket å bekrefte eller avkrefte om Norge er involvert i samtalene.

– Vi gjentar vår vilje til å fortsette å støtte arbeidet for finne en fredelig løsning for landet, skriver departementet i en pressemelding.

Mann omkom i trafikkulykke

En mann i 30-årene unndro seg kontroll fra politiet og kjørte etter kort tid inn i et tre i Sarpsborg torsdag kveld. Mannen omkom.

Hendelsen skjedde ved Sandesund-brua. Sjåføren skal ha unndratt seg kontroll ved Esso-stasjonen. Sjåføren skal ha truffet treet etter «få minutter», ifølge politiet.

KEiiNO videre til finalen

KEiiNO sikret seg en plass i Eurovision-finalen lørdag og skal synge i andre halvdel av showet. Det tror de er en stor fordel.

Finalen arrangeres i Tel Aviv i Israel lørdag. Også våre naboer Sverige og Danmark er med videre.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

F-16-fly styrtet i varehus

Et F-16-fly på vei tilbake til March Air Reserve Base i Moreno Valley i California krasjet i en bygning og tok fyr etter at piloten hadde skutt seg ut torsdag.

Major Perry Covington, talsperson ved militærbasen, sier den eneste piloten i flyet rakk å skyte seg ut før styrten og at han ikke ble skadd.

Arkitekten bak glasspyramiden i Louvre er død

Den kinesisk-amerikanske arkitekten I.M. Pei døde torsdag, 102 år gammel. Han regnes som en av verdens største mestre innen moderne arkitektur.

I.M. Pei skapte mest kontrovers med glasspyramiden som ble Paris-museet Louvres nye inngang i 1989, hatet av mange franskmenn, men hyllet og anerkjent av enda flere.