Mann pågrepet for å ha truet med hagle i Oslo

Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann i 40-årene er pågrepet for å ha truet en mann i 40-årene med hagle på Oppsal i Oslo tirsdag ettermiddag. Mannen er siktet for grove trusler.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen ble pågrepet rundt klokken 22.30 tirsdag kveld, melder Oslo politidistrikt på Twitter.

– Pågripelsen foregikk uten dramatikk. Mannen er siktet for grove trusler med skytevåpen og vil bli avhørt så snart det er mulig, skriver de.

Mannen i 40-årene skal ha blitt truet i sitt eget hjem, og en hagle ble funnet i umiddelbar nærhet. Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 16. Det ble satt inn både politihelikopter og hundepatruljer for å finne den angivelige gjerningsmannen, men i 17-tiden ble det aktive søket etter ham avsluttet.

Den fornærmede mannen ble kjørt til Ullevål sykehus med bruddskader i beinet etter at han skal ha klatret ut av et vindu og hoppet ned fra et tak.

– Vi har sikret gode overvåkingsbilder av det vi mener er gjerningsmannen. Han er ikke identifisert ennå, sa operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB tirsdag kveld.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bildene er fra overvåkingskameraer i området. Politiet har gjennomført avhør av fornærmede og flere vitner.

– Den fornærmede skal ikke ha vært tilfeldig utpekt av gjerningsmannen, og det er ingen grunn til å tro at denne personen kan være farlig for andre, sa Skott tirsdag ettermiddag.

Gjerningsmannen ble beskrevet som en mann i slutten av 20-årene av afrikansk opprinnelse og med kort, svart hår.