Prinsesse Märtha Louise bekrefter kjæreste

Prinsesse Märtha Louise skriver på Instagram at hun har funnet kjærligheten med Shaman Durek. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
Prinsesse Märtha Louise skriver på Instagram at hun har funnet kjærligheten med Shaman Durek. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Prinsesse Märtha Louise skriver på Instagram at hun har funnet kjærligheten med Shaman Durek.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prinsessen og samarbeidspartneren, den amerikanske sjamanen Shaman Durek, bekrefter på Instagram at de er et par, skriver VG.

– Jeg føler meg så lykkelig og velsignet over at han er min kjæreste, skriver Märtha Louise under et bilde av de to.

– Han har fått meg til å innse at ubetinget kjærlighet faktisk eksisterer her på planeten. Han omfavner meg uten å stille spørsmålstegn eller frykt.

Kjærlighetserklæringer

Hun kommer også med en oppfordring til dem som skulle ønske å kritisere dem:

– Det er ikke opp til dere å dømme meg. Jeg har ikke valgt mannen min for å tilfredsstille noen av dere eller boksene dere har satt for meg i hodene deres, skriver hun på Facebook.

Hun avslutter med å skrive fra Los Angeles at hun er superlykkelig og ønsker en kjærlighetsfull søndag og vidunderlig morsdag i USA.

Durek har også skrevet kjærlighetserklæring på Instagram.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Å bli elsket eller å ikke bli elsket, for jeg vil heller bli elsket ubetinget enn å ikke bli elsket i det hele tatt. Det er hva jeg føler fra prinsesse Märtha Louise, ren aksept for mitt multidimensjonale jeg, skriver han.

På turné

Prinsessens manager Carina Scheele Carlsen sier til VG at de skal på turne med sjamanen fra helgen av og at Märtha Louise da vil være tilgjengelig for pressen.

På Edderkoppen Scene i Oslo har den to timer lange samtalen fått aldersgrense 18 år.

– Det er en samtale fra scenen mellom prinsessen og sjamanen, der hun fortrinnsvis intervjuer ham, har Scheele Carlsen uttalt til Dagen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hun poengterer at de kaller det dialog i Stavanger, og at det samme skal skje i Oslo, Tromsø og Stavanger, der paret dukker opp med «The Princess and the Shaman» i St. Petrikirken i slutten av mai.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– De har ikke manus, men vet hva de skal snakke om. Det er ikke et teaterstykke som blir satt opp, men de har punker som de vil følge, utdyper hun.

«Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek inviterer til en reise i livets mysterier, hvordan komme i dypere kontakt med din indre kraft og øke bevisstheten så du tar fram den egentlige deg uansett hvor du er i livet», heter det i en beskrivelse av hva de to inviterer til.