Ulykkesbilen i Tromsø tauet inn, søk i sjøen avsluttet

Politiet har tauet inn bilen som lå på taket i sjøen utenfor Kvaløya i Tromsø lørdag morgen. Søket rundt kjøretøyet ble avsluttet ved middagstider uten funn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Bilen skal undersøkes videre. Vi har ennå ikke fått kontakt med eieren. Noen må ha vært i bilen da den ble kjørt. Det er ikke uvanlig at folk kjører bilen i grøfta og av forskjellige årsaker stikker av, sier operasjonsleder Eirik Kileng i Troms politidistrikt til NTB lørdag ettermiddag.

Ulykkesstedet ligger i Sandvik på sørvestsiden av Kvaløya. Politiet ble varslet om ulykken klokka 6.14 lørdag morgen av en tilfeldig forbipasserende. Bilen har store materielle skader og eies av en mann bosatt i Tromsø.

– Det har vært observert – sett eller hørt – en bil med høy hastighet i området i forkant av at vi fikk melding om utforkjøringen. Hvorvidt det er bilen som var involvert i ulykken, vet vi ikke, sier operasjonsleder Beate Helberg til Nordlys.

Lørdag middag meldte politiet at søket ble avsluttet uten at det var gjort noen funn.

– En politihund samt to hunder fra Norske Redningshunder har søkt cirka 1,5 kilometer i hver retning fra ulykkesstedet. Luftambulansen har søkt fra lufta i ytterligere omkringliggende terreng, opplyste politiet i en twittermelding klokka 12.

Også ei redningsskøyte og dykkere fra brannvesenet har søkt i sjøen etter eventuelle personer.

Personvernpolicy