Ulykkesbilen i Tromsø tauet inn, søk i sjøen avsluttet

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har tauet inn bilen som lå på taket i sjøen utenfor Kvaløya i Tromsø lørdag morgen. Søket rundt kjøretøyet ble avsluttet ved middagstider uten funn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Bilen skal undersøkes videre. Vi har ennå ikke fått kontakt med eieren. Noen må ha vært i bilen da den ble kjørt. Det er ikke uvanlig at folk kjører bilen i grøfta og av forskjellige årsaker stikker av, sier operasjonsleder Eirik Kileng i Troms politidistrikt til NTB lørdag ettermiddag.

Ulykkesstedet ligger i Sandvik på sørvestsiden av Kvaløya. Politiet ble varslet om ulykken klokka 6.14 lørdag morgen av en tilfeldig forbipasserende. Bilen har store materielle skader og eies av en mann bosatt i Tromsø.

– Det har vært observert – sett eller hørt – en bil med høy hastighet i området i forkant av at vi fikk melding om utforkjøringen. Hvorvidt det er bilen som var involvert i ulykken, vet vi ikke, sier operasjonsleder Beate Helberg til Nordlys.

Lørdag middag meldte politiet at søket ble avsluttet uten at det var gjort noen funn.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– En politihund samt to hunder fra Norske Redningshunder har søkt cirka 1,5 kilometer i hver retning fra ulykkesstedet. Luftambulansen har søkt fra lufta i ytterligere omkringliggende terreng, opplyste politiet i en twittermelding klokka 12.

Også ei redningsskøyte og dykkere fra brannvesenet har søkt i sjøen etter eventuelle personer.