Mann tiltalt for voldtekt og overgrep mot jenter

Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann er tiltalt for å voldtekt og seksuelle overgrep mot to mindreårige jenter. En voldtekt skal ha skjedd mens mannen holdt en kniv mot jentas hals.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er Statsadvokaten i Oslo som har tatt ut tiltale mot mannen i slutten av 20-årene. Overgrepene skal ha skjedd på Østlandet og i utlandet da mannen var mellom 17 og 20 år.

Ifølge tiltalen skal mannen ha voldtatt en jente mens han holdt en kniv mot halsen hennes i tidsrommet høsten 2008 til våren 2009. Jenta var på hendelsestidspunktet 14 år.

– Dette har selvfølgelig vært en svært belastende sak for min klient og hun er veldig preget, opplyser jentas bistandsadvokat Inngunn Greve Tøllefsen til Romerikes Blad.

Mannen er tiltalt for å ha forgrepet seg på den samme jenta ved tre anledninger i 2006 og 2007. Hun var da 11 eller 12 år gammel. I tillegg er han tiltalt for overgrep mot jenta ved minst tre anledninger i 2008 og 2009.

Han er også tiltalt for overgrep mot en annen jente i 2008 og 2009. De tidligste overgrepene skal ha funnet sted da denne jenta var 13 år.

Tiltalen omhandler også besittelse av 60 bilder som viser seksuelle overgrep mot barn i alderen 3 til 12 år.