Brann i Vestfold under kontroll

Brannvesenet rykket onsdag ettermiddag ut til brann ved Solnesåsen i Melsomvik. Litt etter klokken 14 meldte politiet at det ikke lenger var åpen ild, men brannvesenet vil drive etterslukking utover dagen.
Brannvesenet rykket onsdag ettermiddag ut til brann ved Solnesåsen i Melsomvik. Litt etter klokken 14 meldte politiet at det ikke lenger var åpen ild, men brannvesenet vil drive etterslukking utover dagen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Brannmannskapene fikk onsdag ettermiddag kontroll over gress- og skogbrannen i Melsomvik i Sandefjord kommune i Vestfold.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brannen ble meldt like før 13-tiden onsdag.

Politiet meldte først at det var fare for at brannen kunne spre seg til boliger, og det ble derfor satt i gang evakuering av bolighus i Storevarveien i Melsomvik. Litt senere opplyste politiet at bebyggelsen ikke var i fare.

I 14.10-tiden opplyser Sørøst politidistrikt at det ikke lenger er åpen ild på bakken, men at det er varme under bakken og at brannvesenet vil drive med etterslukking på stedet utover ettermiddagen.

Nødetatene, Sivilforsvaret, en brannbil fra Torp Sandefjord lufthavn og et brannhelikopter rykket ut til stedet, men det var ifølge politiet ikke behov for helikopteret.

Aktuelt: Stor skogbrannfare en rekke steder i landet

Bedring i sikte? Sør-Norge må forberede seg på nedbørshelg

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden