Ny leder utnevnt i Greenpeace Norge

Frode Pleym (43) er ny leder i Greenpeace Norge etter nesten 20 år i organisasjonen. Han overtar for Truls Gulowsen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pleym har siden 1999 jobbet for Greenpeace i Norge, Sverige, Island, Taiwan, Korea og Japan, heter det i pressemeldingen fra organisasjonen onsdag. Han overtar for Gulowsen, som ledet organisasjonen i 19 år.

– Vi er vitne til en global klimabølge ledet av de unge, og det er utrolig inspirerende. De er kompromissløse og krever ikke flere rapporter, men konkret handling for verdens klima. Greenpeace skal hjelpe til med å legge press på politikere og selskaper og sørge for at de unges krav bunner ut i resultater, sier Pleym.

I dag har organisasjonen nesten 20 ansatte og 20.000 støttemedlemmer i Norge.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden