Tredje mann pågrepet etter voldshendelse i Rogaland

En mann i 20-årene skal ha blitt slått gjentatte ganger med en hammer i Strand i Rogaland natt til mandag. Tre jevnaldrende menn er nå pågrepet og siktet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ble varslet om hendelsen fem minutter før midnatt søndag kveld. Motivet for voldshendelsen er fortsatt ikke kjent.

– Fornærmede har forklart seg til politiet, men det er fortsatt for tidlig i etterforskningen til å gå ut med mer informasjon, sier jourhavende jurist Stian Eskeland i Sørvest politidistrikt til NTB mandag ettermiddag.

Varetektsfengslet

En kvinne som var sammen med mannen, varslet nødetatene natt til mandag. Kort tid etter ble to menn, også de i 20-årene, pågrepet på en privat adresse i samme kommune. De er siktet for grov kroppsskade og er begge kjenninger av politiet.

Mandag ettermiddag opplyser Eskeland at en tredje mann også er pågrepet i saken. Han er også i 20-årene.

– Han er siktet for medvirkning til grov kroppsskade. De tre pågrepne sitter nå i arresten og vil mest sannsynlig bli sittende i varetekt til tirsdag. Vi vil deretter vurdere om de skal framstilles for varetektsfengsling, sier han.

Ytterligere avhør planlagt

En av de pågrepne er blitt avhørt, mens de to andre skal avhøres. To av de pågrepne har fått oppnevnt forsvarer.

De to kom på døren og skal ha tatt seg inn i leiligheten for deretter å ha slått mannen med en gjenstand, sannsynligvis en hammer, flere ganger i hodet.

Mannen var bevisst da han ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus, men bar tydelig preg av å ha blitt utsatt for grov vold. Hans tilstand er fortsatt uklar, men mannen har skader i hode og ansikt. Det er ikke fare for liv og tilstanden betegnes som stabil.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært