Dette skjedde i natt

Foto: Nyhetstips.no / NTB scanpix
Foto: Nyhetstips.no / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til 1. påskedag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mann omkom

En mann i 20-årene omkom i en singelulykke på Innfartsveien i Moss natt til søndag. Bilder fra stedet viser at bilen havnet på taket i ulykken.

– Ifølge vitner kan høy fart være årsaken, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt til NTB

MC-fører til sykehus

En MC-fører ble natt til søndag fraktet til Akershus universitetssykehus etter at han kolliderte med en elg i Ullensaker. Sjåføren fikk trolig lettere skader.

Elgen var ikke lenger på stedet da ambulansen var på plass. Politiet varslet viltnemnda.

Fem hentet ned fra fjellet

Til sammen fem personer ble sent lørdag kveld hentet ned fra fjellet i Sør-Norge av Røde Kors.

Fire personer ble hentet ned fra Storehomstjønna i Tokke kommune i Telemark. I tillegg ble en person hentet ned fjellet i Stor-Elvdal kommune i Hedmark, ved Stripfjellet.

Columbine-seremoni

En sorgtung minneseremoni ble holdt i Littleton i delstaten Colorado i USA lørdag, 20 år etter Columbine-massakren som utløste en voldsom våpendebatt i landet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi er forandret. Vi er svakere på enkelte punkter, men forhåpentligvis er vi sterkere på andre. Våre hjerter har hull i dem, men de er større nå enn for 20 år siden, sier Dawn Anna, som mistet datteren sin i massakren.

Ny seier for Zuccarello

Dallas Stars vant 5–3 etter nok en målfest i sluttspillet mot Nashville Predators i NHL. Dermed har laget til Mats Zuccarello et overtak med to kamper igjen.

Zuccarello har vært het på målfronten mot Predators i sluttspillet, men lørdag var det lagkameratene som tok seg av nettkjenningene. Dermed har Stars en 3–2 ledelse i best av 7-serien. Neste kamp spilles mandag.