Dette skjedde i natt

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til påskeaften 20. april.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Råkjøring

En ung mann mistet fredag kveld førerkortet på stedet etter at han kjørte 190 kilometer i timen i en 100-sone på E6 utenfor Trondheim.

– Dette er den siste strekningen en ung mann fra Melhus får kjøre på en god stund, skriver politiet på Facebook og legger ved et bilde av strekningen med et 100-soneskilt.

Gikk brannvakt

Det har vært flere gressbranner i Hægebostad kommune i Vest-Agder fredag. Brannvesenet gikk brannvakt natt til lørdag for å holde kontroll på brannen.

Også på fjellet Løvstakken i Bergen måtte brannvesenet gå brannvakt natt til lørdag etter brann i terrenget på fjellet. Politiet kjenner ikke til brannårsaken.

Stevning avvist

USAs justisdepartement ønsker ikke å gi demokratene tilgang til en usladdet versjon av Mueller-rapporten etter stevningen fra Representantenes hus.

Departementet kaller stevningen forhastet og unødvendig, men sier de vil fortsette å jobbe med legitime forespørsler i tråd med loven.

Adele separert

Sangeren Adele separerer seg fra ektemannen Simon Konecki, to år etter at hun bekreftet giftermålet.

– Adele og hennes partner har separert seg. Sammen skal de oppdra sønnen sin på en kjærlig måte. De ber også om at deres privatliv skal respekteres, sier Adeles represententer i en uttalelse.