Båtbrann i Gandsfjorden i Rogaland

Det brant i en båt i Gandsfjorden i Rogaland skjærtorsdag ettermiddag. Eieren av båten, som var alene om bord, er uskadd og ble hentet opp av en annen båt. Det var sterk røykutvikling fra båten, og beboere ble bedt om å holde vinduer og dører lukket, meldte 110-sentralen Sørvest. Både brannbåt og redningsskøyte bisto på stedet, melder Hovedredningssentralen Sør-Norge.
Det brant i en båt i Gandsfjorden i Rogaland skjærtorsdag ettermiddag. Eieren av båten, som var alene om bord, er uskadd og ble hentet opp av en annen båt. Det var sterk røykutvikling fra båten, og beboere ble bedt om å holde vinduer og dører lukket, meldte 110-sentralen Sørvest. Både brannbåt og redningsskøyte bisto på stedet, melder Hovedredningssentralen Sør-Norge. Foto: Redningsselskapet / Rs Sjømann / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En cabincruiser sto i full fyr i Gandsfjorden i Rogaland torsdag. En person befant seg om bord, men ble plukket opp av en annen båt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Eieren kom seg over i en jolle og ble deretter plukket opp av en båt i nærheten. Personen er uskadd.

Det var vitner som meldte fra om brannen.

Både brannbåt og redningsskøyte rykket ut til stedet, opplyser Redningsselskapet.

Det brant kraftig fra motoren i cabincruiseren, sier redningsleder Nils-Ole Sunde i Hovedredningssentralen Sør-Norge (HRS) til Stavanger Aftenblad.

Brannmannskaper fikk melding om kraftig røykutvikling og flammer fra båten klokken 13.23. Det var sterk røykutvikling, og beboere ble bedt om å holde vinduer og dører lukket, meldte 110-sentralen Sørvest.