Smågodtsmugler tatt på Svinesund

Tollerne på Svinesund avdekket godteri for 12 000 kroner da de kontrollerte en personbil i midten av mars. Mengden godteri overstiger det en familie setter til livs i påsken og sjåføren som fraktet godteriet innrømmet at han skulle selge det. Foto: Tolletaten / NTB scanpix
Tollerne på Svinesund avdekket godteri for 12 000 kroner da de kontrollerte en personbil i midten av mars. Mengden godteri overstiger det en familie setter til livs i påsken og sjåføren som fraktet godteriet innrømmet at han skulle selge det. Foto: Tolletaten / NTB scanpix Foto: Tolletaten / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tollerne på Svinesund stanset en bil som viste seg å inneholde godteri for 12.000 kroner. Sjåføren innrømmet at det var mer enn til eget forbruk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge Tolletaten ble bilen stoppet i midten av mars.

– Mengden godteri overstiger det en familie setter til livs i påsken, og sjåføren som fraktet godteriet, innrømmet at han skulle selge det, opplyser de.

Tollvesenets bilde viser at sjåføren ikke hadde gjort noe forsøk på å skjule godsakene, og godteriboksene var stablet i bilens bagasjerom.

Les også:

Flere jukser for å unngå toll på netthandel

Tollvesenet stoppet polsk varebil: Her var det meste galt

Mann prøvde å smugle 22.000 liter øl