Mann framstilles for fengsling etter påkjørsel i Sandefjord

Mannen i 30-årene som er siktet for uaktsomt drap etter at en kvinne i 50-årene ble påkjørt på en gang- og sykkelsti i Sandefjord fredag, ble avhørt søndag. Han har ikke vært i stand til å avhøres tidligere. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Mannen i 30-årene som er siktet for uaktsomt drap etter at en kvinne i 50-årene ble påkjørt på en gang- og sykkelsti i Sandefjord fredag, ble avhørt søndag. Han har ikke vært i stand til å avhøres tidligere. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mannen i 30-årene som er siktet for uaktsomt drap etter påkjørsel i Sandefjord hvor en kvinne døde fredag kveld, framstilles for varetektsfengsling mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den siktede litaueren i 30-årene framstilles for varetektsfengsling i Vestfold tingrett i Sandefjord trolig klokken 11 eller 12 mandag.

Mannen er siktet for uaktsomt drap og uaktsom kjøring. Litaueren ble søndag formiddag avhørt.

– Han har forklart i avhør at han har vært uoppmerksom i trafikken, og som følge av det var han uaktsom. Han har derfor erkjent straffskyld, sa mannens forsvarer, advokat Ole Petter Breistøl, til NTB.

– Jeg vet ikke hvordan han stiller seg til fengsling. Det har jeg ikke fått diskutert med ham, legger han til.

Et ektepar i 50-årene ble meid ned av en sølvgrå Audi A3 på gang- og sykkelstien ved Lahelleveien i Sandefjord fredag kveld. Kvinnen, som er i 50-årene, døde av skadene, mens mannen fikk lettere skader.

Politiet mistenker at den siktede var påvirket da ulykken skjedde, men ifølge forsvareren har mannen i avhøret ikke bekreftet at han var ruspåvirket.

Mannen har en uavgjort promillekjøringssak fra Oslo februar i år.

Litaueren meldte seg for politiet nesten et døgn etter hendelsen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden