Dette skjer i dag

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene søndag 14. april.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Valg i Finland

Finland har vært ledet av et forretningsministerium etter at den finske regjeringen gikk av 8. mars i år. Statsminister Juha Sipilä fra Centerpartiet fikk ikke gjennomslag i Riksdagen for en omfattende helsereform og besluttet at hans sentrum-høyre-regjering skulle gå av.

Nå er helsereformen ett av flere betente temaer under valget. Også klimaspørsmål og innvandring ser ut til å ha påvirket opinionen i forkant av valget.

Siktet bilfører avhøres

Mannen i 30-årene politiet har siktet for uaktsomt drap etter en påkjørsel i Sandefjord fredag kveld skal ifølge politiet avhøres midt på dagen søndag. Etter avhøret blir det tatt stilling til om han skal framstilles for varetekt eller ikke.

Mannen forlot stedet etter påkjørselen, men meldte seg selv til politiet lørdag ettermiddag.

Frykter skogbranner

Samfunnssikkerhetsminister Ingvild Smines Tybring-Gjedde (Frp) besøker flyplassen på Kjeller for å få en demonstrasjon av brannhelikoptre, dagen før det generelle bålforbudet trer i kraft. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap legger samtidig fram en evalueringsrapport etter alle skogbrannene i fjor.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Chelsea-kapteinen vil ødelegge Liverpools gullhåp

César Azpilicueta har gode minner fra da Chelsea ødela Liverpools gullhåp i Premier League for fem år siden. Søndag håper han at blåtrøyene fra London kan stikke kjepper i hjulene for LFC igjen.

Foran helgens kamper topper Liverpool tabellen med 82 poeng. City ligger to poeng bak, men har én kamp til gode. De spiller borte mot Crystal Palace søndag.