Kvinne døde etter påkjørsel i Sandefjord

To personer ble fredag kveld påkjørt og alvorlig skadd på Lahelleveien i Sandefjord fredag kveld. Politiet etterlyser en sølvgrå bil etter hendelsen.
To personer ble fredag kveld påkjørt og alvorlig skadd på Lahelleveien i Sandefjord fredag kveld. Politiet etterlyser en sølvgrå bil etter hendelsen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

En kvinne i 50-årene mistet livet etter at hun ble påkjørt i et gangfelt i Sandefjord fredag kveld. Ifølge politiet kjørte en bil fra stedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne og en mann i 50-årene ble sendt til Sykehuset i Vestfold etter påkjørselen i Lahelleveien i Sandefjord fredag kveld. Like før midnatt opplyser politiet at kvinnen er død. Mannen er lettere skadd og er lagt inn på Sykehuset Vestfold.

I den samme meldingen på Twitter opplyser politiet at de har funnet bilen, men ikke føreren, som kjørte på de to. Bilen ble funnet i Sandefjord, og den er ikke meldt stjålet. Politiet ber vitner som kan ha sett sjåføren, om å melde seg. Bilføreren skal være en mann.

Politiet meldte først om et sammenstøt mellom to biler, men opplyste litt senere at det var snakk om en påkjørsel. Innsatslederen opplyser til Sandefjords Blad at de to personene ble påkjørt på en gang- og sykkelsti.

– Det skal være en sølvgrå bil, muligens en Audi A3, som har kjørt på to personer, sa operasjonsleder Per Arne Amundsen i Sørøst politidistrikt til NTB like over klokken 20.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden