Mistenkt ildspåsettelse i enebolig i Skien

Fem personer ble sendt til sykehus for sjekk etter en brann i en enebolig i Skien mandag. Politiet har kontroll på én person.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sørøst politidistrikt fikk melding om brannen klokken 22.21 mandag kveld.

– Det har brent i en tomannsbolig, og fem personer er sendt til sykehus for en sjekk. Vi har kontroll på en person i forbindelse med brannen, som vi mistenker er påsatt, sier jourhavende jurist Kristin Synnøve Brågen til NTB. Brannvesenet fikk kontroll på stedet etter kort tid.

– Vi har opprettet vakthold og jobber med å klarlegge hendelsesforløpet, sier Brågen.

Hun ønsker foreløpig ikke å si noe om kjønn eller alder på personen som er pågrepet, men sier det ikke er snakk om en av de fem som ble sendt til sykehus. Vedkommende er ikke blant beboerne på adressen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden