Mann slo billettkontrollør med knokejern

Mannen som stakk av etter en voldsepisode på trikken, satte seg til motverge da han ble pågrepet etter å ha forskanset seg i en leilighet i flere timer. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Mannen som stakk av etter en voldsepisode på trikken, satte seg til motverge da han ble pågrepet etter å ha forskanset seg i en leilighet i flere timer. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann har forskanset seg i en leilighet vest i Oslo sentrum etter at han slo til og skadet en billettkontrollør på en trikk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann er pågrepet etter at han slo til en billettkontrollør og deretter barrikaderte seg i en leilighet i Oslo mandag kveld. Mannen satte seg til motverge under pågripelsen, men verken han eller politifolkene ble skadd, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter

Politiet opplyser til VG at de fikk melding om mannen kl. 19.30. Han havnet i et basketak med billettkontrolløren på trikken etter å ha nektet å betale for seg.

Mannen bet og slo billettkontrolløren med et knokejern før han stakk fra stedet. Han barrikaderte seg deretter i en leilighet i Suhms gate. Gaten utenfor ble sperret for trafikk fordi mannen kastet glass og kniver ut på gaten.

Klokken 22.30 opplyste operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB at de fremdeles forhandler med mannen, som er kjent av politiet fra før.

– Vi forsøker å prate han ut av leiligheten i første omgang. Vi har forhandlet med mannen i en time, sa operasjonslederen. Først halvannen time senere kunne mannen pågripes.