Liket funnet i Barentshavet er obdusert

<p>Den døde personen som ble funnet av reketråleren Remøy i Barentshavet i forrige uke, ble obdusert mandag. Politiet kjenner ikke identiteten, men slår fast at det er en mann mellom 30 og 50 år. Foto: Inge Wahl / NTB scanpix</p><p></p><p></p>
Den døde personen som ble funnet av reketråleren Remøy i Barentshavet i forrige uke, ble obdusert mandag. Politiet kjenner ikke identiteten, men slår fast at det er en mann mellom 30 og 50 år. Foto: Inge Wahl / NTB scanpix Foto: Inge Wahl / NTB scanpix

Den døde personen som ble funnet i Barentshavet i forrige uke, er obdusert av krimteknikere ved Troms politidistrikt. Politiet kjenner ikke identiteten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er en mann mellom 30 og 50 år, rundt 1.80 centimeter høy. Vi har sikret DNA og fingeravtrykk. Men vi har ingen ID nå og vi vet ikke nasjonaliteten, sier Ståle Luther, seksjonssjef for etterforskning, til NRK.

Mannen som ble funnet, hadde på seg tøy som indikerer at han var fisker.

Endelig obduksjonsrapport vil ikke foreligge med det samme. Tirsdag skal det gjennomføres en CT-scan, som er et hjelpemiddel for å finne alder, skriver Dagbladet.

Bakgrunn : Lik hentet opp av tråler levert på kaia i Båtsfjord

Reketråleren Remøy fikk liket i trålen i Smutthullet i Barentshavet sist torsdag. Den døde bar preg av å ha ligget lenge i sjøen. Fiskebåten brakte den døde til kai i Båtsfjord i Finnmark fredag.

Politiet holder funnet opp mot tidligere forsvinningssaker i havområdene. Ifølge politiet er det ingen nordmenn savnet i området. Politiet har opprettet undersøkelsessak, og ID-gruppen til Kripos er også koblet inn.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden