«Parterapi»-Vågenes om nye tv-planer og Gullruten-fangsten: – Mange tror jeg kom fra det store intet

<p>Kevin Vågenes sikret seg flere nominasjoner da Gullruten i dag offentliggjorde priskandidatene. Han er også nominert i to kategorier i fagprisen. Foto: Eivor Eriksen.</p>
Kevin Vågenes sikret seg flere nominasjoner da Gullruten i dag offentliggjorde priskandidatene. Han er også nominert i to kategorier i fagprisen. Foto: Eivor Eriksen.

– Men «Parterapi» ble det store gjennombruddet, sier Kevin Vågenes. Han kan glede seg over tre nominasjoner til Gullruten og to til fagprisen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere i dag kom nominasjonene til den store tv-prisen, «Gullruten». Nå i ettermiddag slippes også nominasjonene til «Fagprisen 2019», som går til menneskene bak kamera og i kulissene (se alle fagprisnominasjonene nederst i saken)

Kevin Vågenes, som tidligere i dag jublet over tre nominasjoner til «Gullruten», kan samtidig glede seg over to nominasjoner til fagprisen for serien «Parterapi».

- Vi er nominert i kategorien «Beste humorprogram, «Beste skuespiller», «Publikumsprisen» i «Gullruten», og «Beste manus» og «Beste manus» i fagprisen, sier en stolt Vågenes til Kampanje.

Her finner du mer: Disse kan vinne Gullruten – Else Kåss Furuseth fikk flest nominasjoner

– Alltid farlig å skryte

Han svarer slik når Kampanje spør om han vet hvorfor juryen belønner ham og gjengen bak «Parterapi» med totalt fem nominasjoner i «Gullruten» og «Fagprisen 2019»:

– Det er alltid farlig å skryte over egne prestasjoner og det man har laget selv, men jeg tror vi får nominasjonene fordi vi når ut til mange, ikke bare en målgruppe. Mange kjenner seg igjen eller partneren i «Parterapi», sier Vågenes.

– Veldig morsomt

Han er spesielt glad for én kategorinominasjon:

– Jeg synes det er veldig stas å bli nominert i kategorien «Beste skuespiller». Det er stort sett dramaskuespillere som pleier å bli nominerte til denne Gullruten-prisen. Å stå på scenen sammen med disse skuespillerne, som jeg er fan av, på scenen, er veldig morsomt, sier han.

Reklame med følelser: Laget rørende reklamefilm med skjult kamera - nå kommer tårevåt oppfølger

- Det store gjennombruddet

For mange har Vågenes vært et nytt bekjentskap på skjermen.

– Mange tror jeg kom fra det store intet, men jeg har jobbet ti år i i Seafood, men det er «Parterapi» som er blitt gjennombruddet.

Det er heller ikke første gangen han skal delta i Gullruten-showet i Bergen.

– Jeg var nominert for «Kolleketivet», som ble sendt på TV 2 klokken 16.55. Hehehe. Og så var jeg med da «Mellom bakkar og berg» ble nominert. Men «Parterapi» er det første som har truffet folkesjelen.

Brungot: Gir seg i TV 2 etter ti år

– Nå kommer det mer «Parterapi»?

– Nå spiller jeg inn en annen serie for en annen kanal, jeg tror ikke jeg kan si noe mer om. Samtidig sitter vi og skriver manus til «Parterapi». Vi ser etter nye par og ny parproblematikk. Vi ser litt på mediepersonligheter.

– Er det mye parproblematikk i mediebransjen?

– Ja, det er det jo det. Det er mange gnisninger, mye overtid og sene kvelder som partnerne hjemme er frustrerte over, så det er mye å ta av.

Artikkelen er først publisert hos Kampanje.com

Personvernpolicy