En mann truffet av skudd på Grünerløkka i Oslo

En person er skutt i en fot på Grünerløkka i Oslo torsdag morgen. Politiet søker etter to gjerningspersoner som løp fra stedet. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
En person er skutt i en fot på Grünerløkka i Oslo torsdag morgen. Politiet søker etter to gjerningspersoner som løp fra stedet. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann ble skutt i en fot på Grünerløkka i Oslo torsdag morgen. To gjerningspersoner løp fra stedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet fikk melding om hendelsen fra AMK klokken 6.57 torsdag morgen. Politiet rykket til området Nedre Grünerløkka der de fant personen som var skutt. En ambulanse kom også til stedet.

– Vi har en veldig vag beskrivelse av gjerningsmennene. Det skal dreier seg om to somaliere som var kledd i mørke klær og som løp fra stedet, sier operasjonsleder Sven Christian Lie til NTB.

Skuddløsningen skal ha skjedd på åpen gate. Personen som ble truffet, er kjørt til sykehus og fremstår ikke som kritisk skadd, opplyser Oslo-politiet.

– Vi snakker med vitner på og i nærheten av åstedet samtidig som vi innhenter andre spor, melder politiet som ber om tips fra mulige vitner til hendelsen.

Operasjonslederen sier videre til NTB at politiet antar skyteepisoden ikke skjedde tilfeldig, men at det dreier seg om et mulig internt oppgjør.