Dette skjer i dag

Arkivfoto: Tore Meek / NTB scanpix
Arkivfoto: Tore Meek / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene tirsdag 2. april.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frode Berg i retten

Byretten i Moskva skal behandle spionasjetiltalen mot den pensjonerte norske grenseinspektøren Frode Berg klokka 14. En talsperson for retten har sagt at møtet kommer til å holdes bak lukkede dører fordi gradert materiale vil bli omtalt.

Brexit ruller videre

Tirsdag møtes Frankrikes president Emmanuel Macron Irlands statsminister Leo Varadkar til brexit-samtaler i Paris. EUs sjefforhandler for brexit, Michel Barnier, taler på European Policy Center i Brussel.

Mandag endte var det enda en runde i det britiske Underhuset uten at politikerne kom noe nærmere en løsning. Landet er dermed et skritt nærmere en såkalt hard brexit.

Helsepolitisk barometer

De ferske resultatene fra Helsepolitisk barometer 2019 presenteres av Eva Fosby Livgard fra Kantar. Det er lagt opp til en politisk debatt etter presentasjonen, og statssekretær Anne Grethe Erlandsen (H) i Helse- og omsorgsdepartementet skal kommentere resultatene.

Ap-ledelsen møter pressen

Arbeiderpartiet holder pressekonferanse med partiledelsen i forkant av partiets landsmøte. landsmøte til helgen skal blant annet velge ny nestleder etter at Trond Giske måtte gå i fjor. Bjørnar Skjæran fra Nordland er innstilt til vervet.

Stoltenberg møter Trump

NATOs generalsekretær er i Washington og besøker tirsdag president Donald Trump i Det hvite hus.

Møtet skjer i forkant av NATOs 70-årsmarkering. Medlemslandenes utenriksministre skal møtes i den amerikanske hovedstaden senere i uken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden