Dette skjedde i natt

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til torsdag 21. mars.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tre kvinner overfalt

Tre kvinner på 15, 18 og 22 år har blitt overfalt på tre ulike steder øst i Oslo, på Økern T-banestasjon, på Linderud og i Veitvetveien.

Politiet tror overfallene er seksuelt relatert og har satt i gang søk etter en gjerningsperson. Politiet har video av det ene overfallet som viser en kvinne som blir lagt i bakken.

To knivstukket

To menn i 20-årene er sendt til sykehus og legevakt etter knivstikking i Horten onsdag kveld. En mann i starten av 30-årene er pågrepet.

Politiet fikk i 23-tiden flere telefoner om slåssing i en leilighet i Horten i Buskerud. Én av de skadde er sendt til sykehus med kutt i armen. Den andre er sendt til legevakt med risp i armen.

New Zealand med våpenforbud

New Zealands statsminister Jacinda Ardern innfører umiddelbare forbud mot alle våpentyper brukt under moskémassakren.

Forbudet gjelder mot militæraktige halvautomatiske våpen og automatvåpen, samt mot større magasiner og modifiseringer.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Alle ofre identifisert

Politiet på New Zealand opplyser at alle de 50 ofrene for terrorangrepet i Christchurch nå er identifisert slik at de kan bli begravet.

Så langt er fire av de 50 drepte stedt til hvile. Ikke alle skal begraves i Christchurch, noen skal få sitt siste hvilested i sitt opprinnelige hjemland.

Trump varsler seier

Den amerikanske presidenten slo onsdag fast at det islamske kalifatets tid snart var over og spådde at det ville bli beseiret i løpet av kvelden.

UNICEF reagerer på meldinger som gir inntrykk av at krigen i Syria er over. Ifølge UNICEF onsdag ble en femåring drept på vei hjem fra skolen i Aleppo.