Mann stukket ned i Oslo

Politiet leter etter gjerningsperson etter at en person ble funnet med mulige stikkskader ved Sandaker senter onsdag kveld.
Politiet leter etter gjerningsperson etter at en person ble funnet med mulige stikkskader ved Sandaker senter onsdag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann ble knivstukket utenfor Sandaker senter i Oslo onsdag kveld. Mannen betegnes som lettere skadd og politiet leter etter gjerningspersonen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Fornærmede betegnes som lettere skadd og har fått behandling for skadene på Ullevål sykehus. Politiet er fremdeles på åstedet og jobber med teknisk og taktisk etterforskning. Søket etter gjerningsmannen pågår fremdeles, opplyser Oslo politidistrikt litt etter klokken 21 onsdag kveld.

Politiet mener det er nærliggende å anta at voldshendelsen nettopp hadde funnet sted da brannmannskaper kom over den skadde mannen rett etter klokken 20 tidligere på kvelden.

– En mann ble sett løpende fra stedet og inn i bygningen som huser senteret. Dette er ikke bekreftet, så vi leter etter en mulig gjerningsperson både i bygningen og i området rundt, opplyste operasjonsleder Christian Kron Engseth til NTB.

Mannen som ble sett løpende fra stedet var cirka 170 centimeter høy, mørk i huden, bar svart skyggelue og en svart Peak Performance-jakke.

I sitt varsel til politiet har de beskrevet skadene som stikkader, men politiet vet ikke hva slags stikkvåpen som er blitt brukt.

Den skadde fikk førstehjelp på stedet og ble deretter brakt til sykehus med høyst uvisst skadeomfang, opplyste Engeseth.