Politiet gjør nye undersøkelser i boligen til Anne-Elisabeth Hagen

Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet siden 31. oktober. Politiet mener hun ble bortført fra sitt hjem i Sloraveien i Lørenskog. Dette bildet ble tatt i januar.
Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet siden 31. oktober. Politiet mener hun ble bortført fra sitt hjem i Sloraveien i Lørenskog. Dette bildet ble tatt i januar. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Krimteknikere fra politiet gjør mandag nye tekniske undersøkelser i boligen til Anne-Elisabeth Hagen som har vært forsvunnet siden 31. oktober i fjor.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere sivile politibiler står utenfor bolighuset på Lørenskog mandag morgen, skriver Aftenposten. Det er også flere politifolk inne i boligen.

Øst politidistrikt bekrefter undersøkelsene i eneboligen overfor avisen.

– Det er ingen dramatikk knyttet til dette, det er også blitt gjort tidligere i denne saken. I de fleste store etterforskninger er det behov for å gjøre nye undersøkelser og etterundersøkelser på det sentrale åstedet, får Aftenposten opplyst av politidistriktet.

Aktuelt: Politiet ber om mer penger til etterforskningen av Hagen-forsvinningen

Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra boligen 31. oktober i fjor. Politiet antar at hun er blitt bortført. Saken ble først offentlig kjent i januar i år.

Politiet har bekreftet at det har kommet trusler og krav om løsepenger i form av kryptovaluta i bortføringssaken. Det har imidlertid ikke kommet noen bevis på at Hagen er i live.

Politiet: – Grunn til å tvile på om Anne-Elisabeth fortsatt er i live

Les også: Politiet må sette straffesaker på vent som følge av bortføringen

Samleside: Her finner du alt om bortføringen av Anne-Elisabeth Hagen

SE VIDEO: Kort fortalt: Dette er bortføringssaken: