Fire menn pågrepet etter mulig væpnet ran i Oslo

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har pågrepet fire unge menn etter et mulig væpnet ran i en leilighet på Aker Brygge i Oslo lørdag kveld. Ingen kom til skade under ranet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

De mistenkte gjerningsmennene ble pågrepet på forskjellige steder rundt om i byen, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

Alle de siktede er i slutten av tenårene og i starten av 20-årene, og er kjenninger av politiet.

Politiet ble klokken 22.15 varslet om at flere personer hadde tatt seg inn i en leilighet, truet med skytevåpen og tatt med seg eiendeler. Pedersen vet ikke hvor store verdier det skal være snakk om.

De mistenkte er satt i arrest og vil bli avhørt så snart det lar seg gjøre.

– Vi har per nå ikke et aktivt søk etter flere gjerningspersoner, men saken etterforskes fortsatt og det kan fort dukke opp flere som får status som mistenkt eller siktet i saken, sier operasjonslederen til NTB klokken 6.40.

Det var flere personer i leiligheten da hendelsen oppsto. Politiet har gjort avhør av både fornærmede og vitner, og kriminalteknikere har gjort undersøkelser på stedet.

– Slik som saken er nå, ser det ikke ut som fornærmede var et tilfeldig offer, sier operasjonslederen uten å ville utdype mer så tidlig i etterforskningen