Facebook nede over store deler av verden

<p>Facebook-brukere i Norge er også rammet, og får hverken logget inn, lastet opp eller publisert. Illustrasjon:  NTB Scanpix</p>
Facebook-brukere i Norge er også rammet, og får hverken logget inn, lastet opp eller publisert. Illustrasjon:  NTB Scanpix Foto: Ole / Mosvold Larsen Berg-rusten / NTB scanpix

Facebook-brukere i Norge får ikke logget inn som normalt. Det skal også være problemer med tjenestene Twitter og Instagram.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Facebook er nede for nødvendig vedlikehold akkurat nå, men du bør komme inn igjen i løpet av noen få timer», heter det i en melding fra Facebooks offisielle Twitter-konto.

Samtidig lover Facebook at de «vil komme tilbake snart.

Problemene skal ha startet i 17-tiden norsk tid. Flere opplever at de ikke får logget inn på Facebook. Det samme gjelder brukere av Twitter og Instagram, melder flere norske og utenlandske medier, blant annet The Independent og Aftenposten.

«Takk for at du er tålmodig»

Ifølge downdetector.com , som overvåker nettsteder, rammet problemene brukere av Facebook, Messenger og Instagram i deler av Europa og USA. Brukere i Norge er også rammet, og får hverken logget inn, lastet opp eller publisert, melder Dagbladet.

«Facebook er for øyeblikket nede på grunn av nødvendig vedlikehold, men vi er tilbake om noen få minutter». Foto: Reuters / NTB scanpix.
«Facebook er for øyeblikket nede på grunn av nødvendig vedlikehold, men vi er tilbake om noen få minutter». Foto: Reuters / NTB scanpix.

Meldingen du blir møtt med hvis du forsøker å logge på, er denne:

«Takk for at du er tålmodig og venter mens vi forbedrer nettstedet, vi er tilbake om noen få minutter».

– Vi har problemer

– Vi er klar over at noen for øyeblikket har problemer med å bruke Facebooks applikasjoner. Vi jobber med å løse problemet så snart som mulig, skriver en talsperson i Facebook til Nettavisen i en e-post.

Saken oppdateres

Les også: Facebook med tiltak mot misvisende vaksineinformasjon

Tyskland med nye krav til Facebook

Rekordoverskudd for Facebook

Facebook fjerner 783 sider og brukere knyttet til Iran

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært