Politiet ber om mer penger til etterforskningen av Hagen-forsvinningen

Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet siden 31. oktober. Politiet mener hun ble bortført fra sitt hjem i Sloraveien i Lørenskog. Men nå må politiet ha mer penger til etterforskningn. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet siden 31. oktober. Politiet mener hun ble bortført fra sitt hjem i Sloraveien i Lørenskog. Men nå må politiet ha mer penger til etterforskningn. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Øst politidistrikt vil be Politidirektoratet om ekstra midler til etterforskningen av Anne-Elisabeth Hagens forsvinning i Lørenskog i fjor høst.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi er et betydelig antall som jobber med denne saken, og vi vil holde trykket oppe, sier politiinspektør Tommy Brøske.

– Vi forbereder en henvendelse til Politidirektoratet om tilførsel av ekstra midler for å håndtere kostnader knyttet til etterforskningen. Ettersom vi er i en prosess med å utarbeide henvendelsen, har vi foreløpig ingen ytterligere kommentarer til dette, sier politiinspektør Tommy Brøske til NRK.

Anne-Elisabeth Hagen ble sist sett 31. oktober i fjor. Etter det har det ikke vært noen bevis på at hun er i live. Det har heller ikke vært noen ny kontakt etter mandag 11. februar da gjerningspersonene tok i bruk en ny måte å kommunisere på.

Politiet har tidligere bekreftet at det har kommet både trusler og krav om løsepenger i form av kryptovaluta i bortføringssaken.

Politiet: – Grunn til å tvile på om Anne-Elisabeth fortsatt er i live

Les også: Politiet må sette straffesaker på vent som følge av bortføringen

Samleside: Her finner du alt om bortføringen av Anne-Elisabeth Hagen

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært