Dette skjedde i natt

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til tirsdag 12. mars.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mann stukket ned i Oslo

En kvinne i 40-årene er pågrepet etter at en mann i 50-årene ble stukket med en spiss gjenstand i en leilighet på Tveita i Oslo natt til tirsdag. Mannen er ikke alvorlig skadd.

Politiet ønsker ikke si noe om hva slags gjenstand mannen ble stukket med, skriver VG. De involverte har en nær relasjon til hverandre.

Ny enighet på plass om brexit

EU og Storbritannia er enige om et juridisk bindende tillegg til brexitavtalen. Dette er siste sjanse, advarer EU-kommisjonens sjef, Jean-Claude Juncker.

Enigheten ble kunngjort etter et hastemøte mellom Juncker og Storbritannias statsminister Theresa May i Strasbourg mandag kveld.

Livstid for terrorangrep i Brussel

En belgisk domstol har dømt Mehdi Nemmouche til livstid i fengsel for drapene på fire personer på det jødiske museet i Brussel i mai 2014.

Nacer Bendrer, som var tiltalt for å ha forsynt Nemmouche med to håndvåpen, var kjent skyldig i medvirkning til drapene. Han ble mandag dømt til 15 år i fengsel.

Flere flyselskaper parkerer 737 MAX 8

Flere flyselskaper setter den ulykkesrammede flytypen Boeing 737 MAX 8 på bakken etter flyulykken i Etiopia søndag hvor 157 mennesker mistet livet.

Brasilianske Gol Airlines har valgt å sette sine åtte MAX 8-fly på bakken, også Aero Mexico varsler at de vil gjøre det samme. Fra før har Ethiopian Airlines, karibiske Cayman Airways, sørafrikanske Comair og marokkanske Royal Air Maroc, selskaper i Kina og sørkoreanske Eastar Jet gjort det samme. I tillegg setter luftfartsmyndighetene i Singapore alle Boieng 737 MAX-fly i landet på bakken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært