Mann knivstukket i Asker

Politiets innsatsleder Svein Arild Jørundland ved boligblokkene der en mann i 20-årene skal ha blitt knivstukket. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Politiets innsatsleder Svein Arild Jørundland ved boligblokkene der en mann i 20-årene skal ha blitt knivstukket. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En mann i 20-årene ble sendt til sykehus med alvorlige skader etter en antatt knivstikking i Asker. Flere personer ble sett gående fra stedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hendelsen har skjedd i eller i tilknytning til en leilighet i Asker mandag kveld, opplyser operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB. Seks eller sju personer ble sett gående fra stedet.

– Vi har få beskrivelser av personene, så vi har lite å gå på. En hundepatrulje gjør søk i området, sier Skott til Budstikka.

Ved 1.30-tiden natt til tirsdag opplyser politiet til VG at mannen som ble stukket, er avhørt, men de ønsker ikke å si noe om hva som kom fram i avhøret. De vil heller ikke gå ut med noe signalement på de mistenkte og bekrefter at ingen er pågrepet ennå.

Den skadde mannen ble behandlet av ambulansepersonell på stedet og ble deretter sendt til Ullevål sykehus. Ifølge politiet var han påført alvorlige skader, men tilstanden ble beskrevet som stabil.

Det var en nabo av den fornærmede som ringte politiet. Melderen opplyste at mannen var blitt knivstukket.

– Vi har ikke kontroll på kniv, det kan også være snakk om en skarp gjenstand, sier Skott til NTB.

Politiet har sikret en rekke gjenstander i leiligheten, men Skott vil ikke gå nærmere inn på hvilke gjenstander det er snakk om.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært