Mann knivstukket i Asker

En mann i begynnelsen av 20-årene skal ha blitt knivstukket ved en boligblokk i Fredbos vei i Asker. Mannen er fraktet til sykehus. Flere personer ble sett gående fra stedet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
En mann i begynnelsen av 20-årene skal ha blitt knivstukket ved en boligblokk i Fredbos vei i Asker. Mannen er fraktet til sykehus. Flere personer ble sett gående fra stedet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En mann i begynnelsen av 20-årene skal ha blitt knivstukket i Asker. Mannen fraktes til sykehus. Flere personer ble sett løpende fra stedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hendelsen har skjedd i eller i tilknytning til en leilighet i Asker, opplyser operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men mannen var ved bevissthet.

Mellom seks og sju personer ble sett løpende fra stedet.

– Vi har få beskrivelser av personene, så vi har lite å gå på. En hundepatrulje gjør søk i området, sier Skott til Budstikka.

Hendelsesforløpet er uklart, og politiet har ennå ikke fått avhørt den fornærmede mannen. Mannen fikk behandling av ambulansepersonell på stedet og kjøres til sykehus.

Det var en nabo av den fornærmede som ringte politiet. Melderen opplyste at mannen var blitt knivstukket.

– Vi har ikke kontroll på kniv, det kan også være snakk om en skarp gjenstand, sier Skott til NTB.

Politiet har sikret en rekke gjenstander i leiligheten, men Skott vil ikke gå nærmere inn på hvilke gjenstander det er snakk om.

Politiet jobber med å avhøre vitner og søker etter de antatte gjerningspersonene.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært