Person pågrepet etter at mann ble stukket ned på Grønland

En mann i 30-årene er brakt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt stukket med en gjenstand på Grønland i Oslo. En person er pågrepet for gjerningen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Fornærmede er kjørt til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang, sa operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB like etter hendelsen, som skjedde i Urtegata på Grønland rundt klokken 13.

Søndag kveld opplyser Krimvakta til NTB at tilstanden er alvorlig, men stabil. Litt før midnatt opplyser politiet til Aftenposten at en person er pågrepet i saken.

– Én person er pågrepet og siktet for grov kroppsskade. Utover det er det ingenting nytt, sier vaktleder Janne Kroglund på Krimvakta klokken 23.45.

Ifølge politiet løp tre antatte gjerningsmenn fra åstedet og ble sist observert i Friis' gate mot Botanisk hage. Mennene blir beskrevet som rundt 20 år gamle og lyse i huden. En av dem skal ha hatt på seg en beige jakke.

Til Nettavisen opplyser politiet at ting tyder på at det skal ha vært en relasjon mellom fornærmede og gjerningspersoner.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært