18-åring lettere skadd i fallulykke i Holmenkollen

En 18 år gammel mann ble kjørt til sykehus etter å ha falt ned denne skrenten nær Holmenkollen T-banestasjon lørdag ettermiddag. Han kom fra det med lettere skader. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
En 18 år gammel mann ble kjørt til sykehus etter å ha falt ned denne skrenten nær Holmenkollen T-banestasjon lørdag ettermiddag. Han kom fra det med lettere skader. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den 18 år gamle mannen som lørdag ble sendt til sykehus etter å ha falt ned en skrent i Trostefaret nær Holmenkollen T-banestasjon, er bekreftet lettere skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det opplyser Oslo Universitetssjukehus til NRK søndag formiddag.

– Vi fikk melding om at en person hadde ramlet ned, enten fra en skrent eller fra en bygning. Vi er litt usikre fordi det er et veldig bratt lende der, cirka 20 til 25 meter ned, sa operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB lørdag.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 15.09 lørdag, som gikk ut på at mannen var alvorlig skadd. Han ble kjørt til akuttmottaket på Ullevål sykehus.

Les også: 18-åring alvorlig skadd i fallulykke i Holmenkollen

Ulykken skjedde like ved Holmenkollen Skifestival, hvor det har blitt rapportert om en del fyll og bråk.

– Ulykkesstedet ligger rett bak skianlegget og det er ikke langt unna Holmenkollen T-banestasjon. Vi vet ikke om det er en publikummer som har vært på vei hjem, sa operasjonslederen.

Til VG fortalte Stokkli at 18-åringen gikk langs en vei, og støttet seg på en stolpe før han falt ned en skrenten.

– Ut ifra de siste opplysningene jeg har nå, falt han rundt seks meter i fritt fall, og rullet deretter videre nedover. Ifølge vitneopplysninger har vedkommende vært beruset, sa operasjonslederen.