E6 i Akershus åpnet etter utforkjøring

E6 i Vestby ble stengt lørdag kveld etter at et vogntog sperret dele av veien. Ingen personer ble skadd. Foto: Utrykningsnytt / NTB scanpix
E6 i Vestby ble stengt lørdag kveld etter at et vogntog sperret dele av veien. Ingen personer ble skadd. Foto: Utrykningsnytt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

E6 ved Akershus er natt til søndag åpnet for trafikk igjen etter en utforkjøring lørdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

E6 ved Vestby i Akershus ble stengt i både nord- og sørgående retning etter at et vogntog havnet på tvers og delvis sperret veien i begge retninger. Ingen ble skadd i utforkjøringen.

Klokken 2.42 melder Veitrafikksentralen at veien er åpnet igjen etter at vogntoget ifølge NRK sto fast over to autovern.

– Bergingen vil holde på utover natta. Det vil ta litt tid, og det er mye autovern som er ødelagt, sa trafikkoperatør Trude Lindstad, ved Veitrafikksentralen i Øst til statskanalen en halvtime over midnatt.

Også på E6 mellom Sarpsborg og Halden i Østfold ble det meldt om flere trafikkulykker lørdag. Øst politidistrikt opplyste at bilene hadde sklidd av veien. Heller ikke her var det meldt om personskader.

Flere politipatruljer rykket ut til veistrekningen og saltbil ble tilkalt.