Politiet knep mistenkt skilpaddetyv i Haugesund

Politiet meldte lørdag om et noe uvanlig tyveri i Haugesund, da en skilpadde forsvant fra en dyrebutikk. (Det var ikke den greske landskilpadda på bildet som ble stjålet).
Politiet meldte lørdag om et noe uvanlig tyveri i Haugesund, da en skilpadde forsvant fra en dyrebutikk. (Det var ikke den greske landskilpadda på bildet som ble stjålet). Foto: Berit Roald / NTB scanpix

En 31 år gammel mann skal lørdag ha stått bak et noe uvanlig tyveri i Haugesund, da en skilpadde forsvant fra en dyrebutikk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– En dyrebutikk meldte om at det hadde vært tyveri av dyreutstyr. Etter hvert får vi mer informasjon om at det var stjålet en skilpadde som er ganske mye verdt, 3.000 kroner, sier operasjonsleder Jøran Solheim i Sørvest politidistrikt til NTB.

Politiet mente å gjenkjenne gjerningsmannen på en video og foretok ransaking på to steder.

– På den ene adressen fant vi skilpadda som er tilbake i butikken i god behold. Det blir opprettet en sak på dette og det blir nok med det, sier operasjonslederen.

Politiet fikk melding om tyveriet klokka 14.52. Først ble det meldt om stjålet dyreutstyr, men klokka 16.30 ble det oppdaget at også en skilpadde var borte.

Klokka 18.22 meldte politiet at dyret var funnet hos 31-åringen, som omtales som en kjenning av politiet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært