18-åring alvorlig skadd i fallulykke i Holmenkollen

En 18 år gammel mann er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha falt ned denne skrenten nær Holmenkollen T-banestasjon lørdag ettermiddag.
En 18 år gammel mann er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha falt ned denne skrenten nær Holmenkollen T-banestasjon lørdag ettermiddag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

En 18 år gammel mann er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha falt ned en skrent i Trostefaret nær Holmenkollen T-banestasjon lørdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi fikk melding om at en person hadde ramlet ned, enten fra en skrent eller fra en bygning. Vi er litt usikre fordi det er et veldig bratt lende der, cirka 20 til 25 meter ned. Personen er alvorlig skadd og er kjørt til akuttmottaket på Ullevål sykehus, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Han vet ikke om ulykken har noen sammenheng med Holmenkollen Skifestival, hvor det har vært en del fyll og bråk.

– Ulykkesstedet ligger rett bak skianlegget og det er ikke langt unna Holmenkollen T-banestasjon. Vi vet ikke om det er en publikummer som har vært på vei hjem, sier Stokkli.

Han sier til VG at 18-åringen gikk langs en vei, og støttet seg på en stolpe før han falt ned en skrenten.

– Ut ifra de siste opplysningene jeg har nå falt han rundt seks meter i fritt fall, og rullet deretter videre nedover. Ifølge vitneopplysninger har vedkommende vært beruset, opplyser operasjonslederen.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 15.09 lørdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært