Fire personer slapp uskadd fra nytt snøskred i Tamokdalen

Torsdagens ras gikk i området der tre finske og en svensk statsborger omkom da de ble tatt av et snøras i januar. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Torsdagens ras gikk i området der tre finske og en svensk statsborger omkom da de ble tatt av et snøras i januar. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fire personer slapp heldig fra det da de ble tatt av et snøskred i Blåbærfjellet i Tamokdalen i Troms torsdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet ble varslet om snøskredet like etter klokka 12.30 og sendte med en gang et ambulansehelikopter til området. Fire personer ble raskt gjort rede for.

– Vi har fått forklart at det var et følge på fire, og at alle ble tatt av skredet. Én person traff en stein på ferden ned og ble skadd i fallet. De andre tre er helt uskadd. Hvor langt de ble ført ned fjellsiden, vet vi foreløpig ikke, opplyste operasjonsleder Roy Nagel i Troms politidistrikt til Nordlys.

Personen som traff en stein, ble fløyet til sykehuset i Tromsø med luftambulansen. Sykehuset opplyste senere at vedkommende kom uskadd fra hendelsen.

Torsdagens ras gikk i området der tre finske og en svensk statsborger omkom da de ble tatt av et snøras i januar.