Gutter ranet i Oslo

Artikkelen fortsetter under annonsen

To gutter er utsatt for personran ved Sæterkrysset på Nordstrand i Oslo. Politiet søker etter flere ungdommer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Like over klokken 23 melder politiet på Twitter at samtlige gutter de har tatt hånd om, og som er mistenkt i saken nå blir kjørt til politistasjonen på Manglerud.

Foreldrene er kontaktet og bedt om å møte. Samtidig som barnevernet er koblet inn.

Politiet fikk like før klokken 19 lørdag melding om ranet.

– Vi har fått snakket med en av de fornærmede som har blitt fraranet bankkort og mobil, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til NTB.

Ungdommene det søkes etter skal være i 15-års alderen, opplyser politiet på Twitter.

Like før klokken 20.30 melder politiet på Twitter at de har kontroll på fire gutter i på rundt 13-14 år. Den ene var i besittelse av softgun, kniv og finlandshette. EN annen var i besittelse av kni. På dette tidspunktet har politiet ikke funnet ransutbyttet.

Under hendelsen skal det ha blitt vist fram kniv og pistol. Politiet søker etter flere ungdommer.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det var flere ungdommer, men vi vet ikke noe om antallet. Vi kontrollerer fire ungdommer som var bak senteret, men vi vet ikke om de har noe med saken å gjøre, sier Grøttum.

Til ABC Nyheter sier Grøttum at politiet har grunn til å tro at det er de fire ungdommene de nå har kontroll på som stod bak ranet. Dette basert på informasjon og beskrivelser de har fått fra vitner.

– De to guttene som ble ranet ble ikke fysisk skadd, men det er alltid en psykisk belastning å bli utsatt for slikt, sier Grøttum til ABC Nyheter.