Kontroll på brann i Bjarne Brøndbos bilopphoggeri

Artikkelen fortsetter under annonsen

Et bilopphoggeri i Overhalla i Trøndelag som eies av artisten Bjarne Brøndbo, sto i brann natt til fredag. Ingen personer ble skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Brannvesenet har nå kontroll og driver etterslukking. Det er en bygning som har fått store skader, samt vannskader, sier operasjonsleder Ann Kristin Øie i Trøndelag politidistrikt til NTB fredag morgen.

Brannvesenet varslet politiet om brannen i bilopphoggeriet på Skage i Overhalla like før klokken 2.30 natt til fredag. Slukkearbeidet sørget for at brannen ikke spredde seg til lokaler med brennbare stoffer, og det var ikke behov for evakuering a v øvrig bebyggelse, opplyste operasjonsleder Kamilla Engen til Adresseavisen.

Bilopphoggeriet eies av D.D.E.-vokalisten Bjarne Brøndbo og er livsverket til hans far. Han sier brannen trolig startet i et lager som ligger over kontorer, garderober og personalområder.

– Når det først brenner her, er det mye som kan brenne. Vi lagrer baklys og vindusspylermotorer og slikt der. Hvis jeg skal gjette hva årsaken kan være, tipper jeg elektrisk feil. Selv om vi har hatt eltilsyn og branntilsyn, kan jo sånt skje, sier Brøndbo og fortsetter:

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det oppleves veldig dramatisk. Det som er meget heldig i en uheldig situasjon, er at vi har et overvåkingssystem koblet opp mot et vaktselskap. Uten det ville anlegget stått i full fyr.

54-åringens foreldre startet bilopphoggeriet for rundt 40 år siden.

– Jeg har trampet rundt her i småskoene siden jeg var guttunge. Jeg er veldig glad for at ingen er skadd av dette, og at det bare er bygningen som har fått skader. Samtidig er dette arbeidsplassen til 18 mennesker, sier han.