Fortsatt livstruende skader for tenåringer etter tunnelulykke

En person er kritisk skadd, mens to andre også behandles for skader etter at de tok seg inn i en togtunnel ved Filipstad i Oslo og kom i kontakt med en strømførende kilde. Foto: NTB scanpix
En person er kritisk skadd, mens to andre også behandles for skader etter at de tok seg inn i en togtunnel ved Filipstad i Oslo og kom i kontakt med en strømførende kilde. Foto: NTB scanpix Foto: NTB scanpix

De to tenåringene som kom i kontakt med en strømførende kilde i en togtunnel i Oslo, er fortsatt livstruende skadd. En tredje person døde.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Rundt 3.30 var tilstanden fortsatt kritisk og livstruende, sier fungerende vaktleder Kristine Jakobsen ved krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Ulykken skjedde ved Filipstad, vest i Oslo sentrum, søndag ettermiddag. To skadde ble først funnet, og de ble brakt til Ullevål sykehus. De opplyste ifølge politiet at de hadde vært sammen med en person til. En av de tre døde av skadene.

– Vi har varslet samtlige pårørende, samt relevante skoler. Vi skal sette i gang en etterforskning for å finne ut hvorfor dette skjedde, sier Jakobsen.

Ifølge politiet skjedde ulykken på et sidespor som primært brukes til å snu tog. I disse områdene er det høyspentanlegg med spenning på 15.000 volt.

Personvernpolicy