Prinsesse Märtha Louise konkurrerte under hestefestival

Prinsesse Märtha Louise og hesten Carsall fikk fire feil i Golden League 1,20 under Norwegian Horse Festival som arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm onsdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix.
Prinsesse Märtha Louise og hesten Carsall fikk fire feil i Golden League 1,20 under Norwegian Horse Festival som arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm onsdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Prinsesse Märtha Louise deltok onsdag under åpningen av Norwegian Horse Festival i Lillestrøm.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prinsessen konkurrerte i grenen Golden League 1,20 sprang onsdag ettermiddag. Hun og hesten Casall fikk fire feil under løpet. Det holdt ikke til en plassering på resultatlisten.

Det er ikke siste gang prinsessen hiver seg på hesteryggen denne uken. De neste dagene skal hun blant annet duellere mot sprangrytteren Geir Gulliksen i sprang og dressur.

Norweigan Horse Festival arrangeres mellom 20 og 24. februar. Det er det største heste-eventet noensinne på norsk jord, ifølge arrangøren. Internasjonale konkurranser, utstillingsmesse og et eget "Horseland" for barn er blant det som skjer i Norges Varemesse de neste dagene.

I fjor opprettet prinsessen YouTube-kanalen Hest360 , et nettsted hvor man kan lære alt om hest.

Personvernpolicy