Dette skjer i dag

Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er blant de ventede hendelsene i onsdag 20. februar.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nytt møte i Trøndelag Ap

Valgkomiteen ble ikke enig mandag om Trond Giskes kandidatur som ny nestleder i Trøndelag eller eventuelt andre verv i styret, og har et nytt møte onsdag. Valgkomité-lederen har sagt at de må finne en plass til Giskes om Trondheim Ap er fornøyd med og «de øvrige fylkene ser seg tjent med».

Stortingets spørretime

Landbruks- og matminister Olaug Bollestad (KrF), kunnskapsminister Jan Tore Sanner (H) og helseminister Bent Høie (H) stiller i den muntlig spørretimen.

Sykehusstrukturen i Finnmark, legemiddelberedskap og justisminister Tor Mikkel Waras (Frp) forhold til Huawei er blant spørsmålene i den ordinære spørretimen.

Putin taler

Russlands president Vladimir Putin holder sin årlige tale om rikets tilstand. Det siste året har Putin møtt uvanlig åpne uttrykk for opposisjon på hjemmebane, spesielt som følge av en omstridt pensjonsreform. Presidentens popularitet i landet er imidlertid fortsatt høy.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

May møter Juncker

Storbritannias statsminister Theresa May stiller i spørretimen i Parlamentet før hun reiser til Brussel der hun møter EU-president Jean-Claude Juncker.

May har de siste ukene forsøkt å få EU til å gå med på å gjøre endringer i utmeldingsavtalen som EU og Storbritannia har forhandlet fram, etter at avtalen ble avvist av et knusende flertall i Underhuset i januar.