To ulykker på E6 på Romerike – én kritisk skadd

To ulykker skjedde på E6 ved Kløfta i Akershus onsdag formiddag. En person ble sittende fastklemt og fløyet til sykehus med kritiske skader.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Meldingen om den første ulykken kom like etter klokken 11.30, og skjedde i sørgående retning før Kløftakrysset, opplyser Øst politidistrikt. Den plutselige stansen i trafikken og opphopning av biler på europaveien førte til en ny ulykke 5–600 meter unna like etter, skriver Romerikes Blad.

Ifølge politiet var en lastebil, en buss og to personbiler involvert i de to ulykkene. En person satt fastklemt i den ene bilen, og ble frigjort av brannvesenet.

– Vedkommende som er kritisk skadd, er fraktet til Ullevål med luftambulanse. En annen person, som også er skadd, er fraktet til Ahus på Lørenskog, opplyser politiet.

Ulykken førte til full stans i trafikken i sørgående retning, og også det nordgående løpet måtte delvis stenges med rednings- og opprydningsarbeidet pågikk. Her ble en lyktestolpe hengende delvis over veien, noe som også førte til køer i retning Gardermoen. Dette løpet ble åpnet for trafikk i 13-tiden.

Den involverte bussen var en flybuss på vei til Gardermoen. Ifølge Dagbladet var det fire personer om bord i bussen da den kolliderte.

– Sjåfør og tre passasjerer var om bord. Sjåføren og to av passasjerene er kjørt til sykehus for sjekk, men de er tilsynelatende uskadd. Den fjerde passasjeren skal heller ikke være skadd, sier driftsleder Jarle Bugge i Norgesbuss til avisen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden