16-åring ranet i Sandvika – mann pågrepet

Bevæpnet politi søkte tirsdag kveld etter to maskerte menn som ranet en 16 år gammel gutt med en kniv i Sandvika i Akershus. 16-åringen ble sparket og havnet i bakken. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Bevæpnet politi søkte tirsdag kveld etter to maskerte menn som ranet en 16 år gammel gutt med en kniv i Sandvika i Akershus. 16-åringen ble sparket og havnet i bakken. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann er pågrepet etter at to maskerte menn ranet en 16 år gammel gutt i Sandvika i Akershus tirsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bevæpnet politi søkte tirsdag kveld etter de to ransmennene, som truet 16-åringen med kniv og sparket ham slik at han havnet i bakken. Under søket, som ble trappet noe ned ved 21-tiden, påtraff politiet en mann de ønsket å snakke nærmere med.

– Han har status som siktet og er pågrepet, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB ved 1.30-tiden. Hun sier politiet er på utkikk etter en ytterligere navngitt person og utelukker ikke at det kan komme flere pågripelser.

Gutten ble blant annet fraranet det som omtales som en ganske dyr jakke. Ranet skjedde på åpen gate der Evjeveien krysser Brynsveien. Politiet ble varslet om ranet i 19.30-tiden.

– Gutten fremstår som uskadd, men er selvsagt preget av det som skjedde, fortalte operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB tirsdag kveld.

Gjerningsmennene beskrives som høye, utenlandske menn, en med sort jakke og en med brun jakke. Begge hadde på seg joggebukser og hadde trukket en form for buff opp over ansiktet.