16-åring ranet i Sandvika – mann inn til avhør

Bevæpnet politi søkte tirsdag kveld etter to maskerte menn som ranet en 16 år gammel gutt med en kniv i Sandvika i Akershus. 16-åringen ble sparket og havnet i bakken.
Bevæpnet politi søkte tirsdag kveld etter to maskerte menn som ranet en 16 år gammel gutt med en kniv i Sandvika i Akershus. 16-åringen ble sparket og havnet i bakken. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

En mann er tatt med inn til avhør hos politiet etter at to maskerte menn ranet en 16 år gammel gutt i Sandvika i Akershus tirsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bevæpnet politi søkte tirsdag kveld etter de to ransmennene, som truet 16-åringen med kniv og sparket ham slik at han havnet i bakken. Under søket, som ble trappet noe ned ved 21-tiden, påtraff politiet en mann de ønsker å snakke nærmere med.

– Vi vet foreløpig ikke om han er et vitne eller om han kan mistenkes for å stå bak ranet, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Les også: Mann pågrepet etter mislykket bingo-ran i Oslo

Gutten ble blant annet fraranet det som omtales som en ganske dyr jakke. Ranet skjedde på åpen gate der Evjeveien krysser Brynsveien. Politiet ble varslet om ranet i 19.30-tiden.

– Gutten fremstår som uskadd, men er selvsagt preget av det som skjedde, sier operasjonsleder Gulbrandsen.

Gjerningsmennene beskrives som høye, utenlandske menn, en med sort jakke og en med brun jakke. Begge hadde på seg joggebukser og hadde trukket en form for buff opp over ansiktet.

Les også: Tre tenåringer pågrepet etter taxiran i Oslo

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden