Dette skjedde i natt

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til tirsdag 29. januar.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere hundre evakuert i Lofoten

Hundrevis av innbyggere er evakuert etter at snø og skredfare har skapt kaos i Lofoten. Politiet advarte natt til tirsdag beboere som nektet å forlate sine hjem.

Meteorologisk institutt opplyste mandag formiddag at det hadde blitt satt ny snørekord i Flakstad i Lofoten.

To menn pågrepet etter ran og vold

En mann i 40-årene har fått skader på et øye etter å ha blitt sparket, slått og ranet i Larvik sentrum natt til tirsdag.

Noen timer senere ble en mann i 20-årene og en 19-åring pågrepet. Begge er kjenninger av politiet.

Kineser henrettet etter bilangrep

En kinesisk mann som drepte 15 personer og såret 43 andre da han kjørte en bil inn i en menneskemengde i fjor høst, ble henrettet tirsdag, skriver Folkets Dagblad.

54-åringen skal ha sagt at han gjennomførte angrepet fordi han ville «hevne seg på samfunnet», skrev britiske Independent før jul.

Fem politifolk såret i skuddveksling i USA

Fem politifolk er såret, to av dem kritisk, etter en skuddveksling i Houston i Texas. To mistenkte ble drept i skuddvekslingen.

Politifolkene hadde med seg en ransakingsordre da de gikk til aksjon mot et hus der de mener det ble solgt heroin. Politifolkene skal ha blitt beskutt umiddelbart etter at de hadde slått inn døren.

Mnuchin: – Trump møter Kinas visestatsminister

USAs president Donald Trump skal møte Kinas visestatsminister Liu He denne uken i forbindelse med handelssamtalene mellom de to landene, opplyser USAs finansminister Steven Mnuchin.

Målet med samtalene er å komme fram til en avtale innen 1. mars for å unngå en kraftig økning av amerikansk toll og importavgifter.

Personvernpolicy